Att se helheten är vägen för att bygga vidare

Under alliansregeringens åtta år vid makten visade vi tydligt på att höga skatter inte nödvändigtvis innebär mer pengar till vår gemensamma välfärd.

Faktiskt visade det sig att sänkta skatter ledde till att fler jobbade och statens intäkter därigenom ökade. Vi vill fortsätta att utveckla Sverige. Vi vill fortsätta utveckla och förbättra vår gemensamma välfärd, men för att kunna göra det så måste fler människor jobba.FÖR ATT FLER ska vilja jobba så måste det också löna sig att arbeta. Därför vill vi att fler ska få mer pengar i plånboken, genom att sänka skatten på låga och vanliga inkomster. Vi vill att lärare och sjuksköterskor inte ska behöva betala statlig skatt. Vi vill sänka skatten för pensionärer och äldre som jobbar. För att arbetstillfällen ska kunna skapas måste vi ha företag som har bra villkor så att de vill flytta hit, inte härifrån.DET ÄR FÖRST när vi ser till helheten som vi kan fortsätta att bygga ett bättre Sverige.

Lars Püss (M)

Kommentera